Gouda – Brandweerposten Gouda en Haastrecht werden vanavond gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Goverwellesingel in Gouda. Achter het tankstation aldaar zou een loods staan waar brand zou woedden.

Eenmaal ter plaatse bleek het allemaal reuze mee te vallen, een paar oude kranten stonden in een aangrenzend hokje in brand. Een paar stevige brandweerlaarzen en een nacontrole verder kon het sein brand meester gegeven worden. De kranten behoren nu definitief tot het oude nieuws.

Foto’s: Rens de Haan

Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (1) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (2) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (3) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (4) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (5) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (6) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (7) Binnen cq buitenbrand Goverwellesingel Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen