Leidschendam - De hulpdiensten werden vanmiddag opnieuw gealarmeerd voor een ongeval op de A4. Dit keer bij Leidschendam. Omdat dit de baan is van Leiden richting Leidschendam werden de hulpdiensten uit Hollands Midden ingezet.

Ter plaatse bleek een kleine vrachtwagen op zijn kant te zijn geraakt. Wonder boven wonder raakte er geen andere partij betrokken bij dit ongeval. De chauffeur bleek echter niet bekneld waarop de brandweer weer retour kon richting de kazerne.

Rijkswaterstaat en politie hebben de A4 gedeeltelijk afgesloten en tijdens de berging werd de snelweg voor korte tijd volledig dicht gezet. Nadat de wagen was geborgen kon de snelweg weer worden vrijgegeven. De chauffeur raakte gelukkig niet gewond.

Foto’s & Video: Politie Leiden Zuid

Korte video van rechttrekken voertuig:

 

Ongeval A4 Leidschendam (1) Ongeval A4 Leidschendam (2) Ongeval A4 Leidschendam (3) Ongeval A4 Leidschendam (4) Ongeval A4 Leidschendam (6) Ongeval A4 Leidschendam (10) Ongeval A4 Leidschendam (11)

Cookievoorkeuren wijzigen