Roelofarendsveen – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op A4 bij Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een vrachtwagen op een andere vrachtwagen te zijn gebotst.

De chauffeur van de achterste vrachtwagen werd gewond en de brandweer moest assisteren hem uit zijn voertuig te krijgen. De gealarmeerd traumahelikopter kwam inmiddels ook ter plaatse en zette de landing in op de autosnelweg.

Nadat het slachtoffer bevrijd was, werd deze naar het ziekenhuis vervoerd en konden de meeste hulpdiensten weer retour. Bergers hebben zich over de vrachtwagen ontfermd en Vermeulen Incident Management heeft voor een netjes opgeruimde A4 gezorgd. Rijkswaterstaat heeft gedurende deze periode voor een veilige werkomgeving gezorgd.

Foto’s: Ingestuurd

Ongeval A4 Roelofarendsveen (1) Ongeval A4 Roelofarendsveen (2) Ongeval A4 Roelofarendsveen (3) Ongeval A4 Roelofarendsveen (4) Ongeval A4 Roelofarendsveen (5) Ongeval A4 Roelofarendsveen (6) Ongeval A4 Roelofarendsveen (7) Ongeval A4 Roelofarendsveen (8) Ongeval A4 Roelofarendsveen (9) Ongeval A4 Roelofarendsveen (10) Ongeval A4 Roelofarendsveen (11) Ongeval A4 Roelofarendsveen (12) Ongeval A4 Roelofarendsveen (13)

Cookievoorkeuren wijzigen