Voorhout – Donderdagmiddag zijn omstreeks kwart voor drie de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een ongeval tussen een trein en een personenauto. Alle hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse was een voertuig aangereden door een trein. De hulpdiensten die als eerste ter plaatse kwamen hebben geprobeerd de inzittenden te redden maar al snel werd duidelijk dat de twee inzittenden op slag dood waren. De hulpdiensten hebben zich vervolgens gericht op het onderzoek wat plaats vind. Nabestaanden die ter plaatse kwamen werden opgevangen door politie.

ProRail en twee rouwvoertuigen waren snel ter plaatse. De technische recherche gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Volgens getuigen sloeg de auto af toen deze op het spoor terecht kwam, dit is niet bevestigd. Op de Leidsevaart stond een flinke file. Als er een politiebericht volgt wordt deze bijgevoegd.

Politiebericht

Spoorongeval met dodelijke afloop

Voorhout – Bij een overweg op de Herenstraat kreeg een trein een aanrijding met een personenauto op donderdagmiddag 26 november. De twee inzittenden kwamen daarbij te overlijden. De politie onderzoekt de toedracht.

Hulpdiensten gingen meteen ter plaatse, maar voor de twee inzittenden van de auto mocht de hulp niet meer baten. Ze overleden ter plekke aan hun verwondingen. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De politiehelikopter heeft overzichtsfoto’s van de omgeving gemaakt. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

112HM wenst alle nabestaanden veel sterkte met het verlies

Foto’s en video (volgt): Menno Plug