Noordwijk – De politie heeft zich dinsdagavond bezig gehouden met een pup van een man die was aangetroffen op straat. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten een man aan die onbekende middelen had gebruikt, ook liep er een puppy rond. De man is door de ambulancedienst behandeld in de ambulance terwijl een agent hierbij ondersteunde. De andere agent heeft zich ontfermt over de puppy. Het beestje vond dit wel leuk en begon een beetje te stoeien met de agent. De pup had geen riem om, met een touwtje uit de politiewagen kon er een tijdelijke riem worden gemaakt zodat de pup ook kon rondlopen. Ondanks de vele dingen om het beestje heen waren de agent en het touwtje heel erg interessant en bleef het beestje heel erg speels met de agent.

Na het overleg in de ambulance is besloten de man met spoed te vervoeren naar het ziekenhuis onder begeleiding van een agent. De andere agent heeft vervolgens een asiel gebeld voor een mogelijke opvang van het hondje. Een asiel was uiteindelijk niet nodig, een vrouw die zich ter plaatse bij de agent had gemeld mocht (tijdelijk) de pup opvangen.

Tijdens het incident was er natuurlijk tijd om de agent samen met het hondje uitgebreid op de foto te zetten. De toestand van de man is onbekend. Zo ziet u maar weer, de Politie is waakzaam en dienstbaar, zowel voor mens als voor dier 🙂

Foto’s: Menno Plug
Cookievoorkeuren wijzigen