Moerkapelle – Politie en ambulance werden op woensdagavond opgeroepen voor een ongeval op de Industriestraat in Moerkapelle. Hier bleek een auto op een geparkeerde vrachtwagen te zijn gebotst.

De ambulancedienst heeft eerst de bestuurder enige tijd in de ambulance behandeld waarna het slachtoffer werd vervoerd naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Op het moment van het ongeval regende het (hard), waardoor de bestuurder mogelijk slecht zicht op deze relatief donkere plek.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Industriestraat MKE 01 Ongeval Industriestraat MKE 02 Ongeval Industriestraat MKE 03 Ongeval Industriestraat MKE 04 Ongeval Industriestraat MKE 05 Ongeval Industriestraat MKE 06 Ongeval Industriestraat MKE 07 Ongeval Industriestraat MKE 08 Ongeval Industriestraat MKE 09 Ongeval Industriestraat MKE 10

Cookievoorkeuren wijzigen