Waddinxveen – De brandweer van post Waddinxveen werd op dinsdagavond opgeroepen voor een wateroverlast op de Molenring. Ter plaatse stond een groot gedeelte van de straat al blank, maar wat vooral opviel was een auto die gedeeltelijk in een gat terecht was gekomen.

Er bleek een waterleiding te zijn gesprongen waardoor het gat was ontstaan. De bestuurder van het voertuig was erg geschrokken, maar bleef ongedeerd. Oasen is ter plaatse gekomen om het lek te kunnen gaan dichten. Er werd ook water afgesloten waardoor huishoudens zonder water kwamen te zitten. Het hulpverleningsvoertuig van post Gouda kwam nog assisteren om de auto los te trekken.

Het zou gaan om een hoofdwaterleiding die kapot is gegaan. Oasen gaf bij de storingen op haar site aan dat het waarschijnlijk rond 3.00 uur opgelost zal zijn. Hoe het lek heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Wateroverlast Molenring WDN (1) Wateroverlast Molenring WDN (2) Wateroverlast Molenring WDN (3) Wateroverlast Molenring WDN (4) Wateroverlast Molenring WDN (5) Wateroverlast Molenring WDN (6) Wateroverlast Molenring WDN (7) Wateroverlast Molenring WDN (8) Wateroverlast Molenring WDN (9) Wateroverlast Molenring WDN (10) Wateroverlast Molenring WDN (11) Wateroverlast Molenring WDN (12) Wateroverlast Molenring WDN (13) Wateroverlast Molenring WDN (14)

Cookievoorkeuren wijzigen