Reeuwijk – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Reeuwijk. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een vrachtwagen en drie personenauto’s. Hierop werden twee van de vier rijstroken in de richting van Utrecht afgesloten.

De brandweer kwam ter plaatse omdat er sprake zou zijn van een voertuigbrand maar er bleek uiteindelijk niets in brand te staan. Koelvloeistof op de hete motor zorgde voor stoomvorming wat voor rook werd aangezien.

De ambulancedienst kwam ter plaatse maar of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd is onbekend.

Rijkswaterstaat en Vermeulen hebben de twee rijstroken afgesloten en beveiligd zodat de andere hulpdiensten veilig hun werk konden doen. De brandweer heeft geholpen met het schoonvegen van de rijbaan. Bergers kwamen ter plaatse en hebben de drie personenauto’s geborgen en afgevoerd. De vrachtwagen is zelf verder gereden.

Na een klein uur kon de hele rijbaan weer worden vrijgegeven. De oorzaak van de aanrijding is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan & Dejan Jeremić

Ongeval A12 Reeuwijk (1) Ongeval A12 Reeuwijk (2) Ongeval A12 Reeuwijk (3) Ongeval A12 Reeuwijk (4) Ongeval A12 Reeuwijk (5) Ongeval A12 Reeuwijk (6) Ongeval A12 Reeuwijk (7)Ongeval A12 Reeuwijk (1) Ongeval A12 Reeuwijk (2) Ongeval A12 Reeuwijk (3) Ongeval A12 Reeuwijk (4) Ongeval A12 Reeuwijk (5) Ongeval A12 Reeuwijk (6) Ongeval A12 Reeuwijk (7) Ongeval A12 Reeuwijk (8)

Ongeval A12 Reeuwijk (8)Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (1) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (2) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (3) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (4) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (5) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (6) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (7) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (8) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (9) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (10) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (11) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (12) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (13) Ongeval op de A12 bij Reeuwijk (14)

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen