Reeuwijk – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een gaslekkage op de ‘s-Gravenbroekseweg in Reeuwijk. Ter plaatse bleek in een woning een gaslucht te zijn geroken.

De brandweer heeft direct enkele metingen verricht waaruit duidelijk werd dat er daadwerkelijk gas lekte. Stedin was ook ter plaatse en heeft geprobeerd de herkomst van de gaslucht te traceren. De brandweer gebruikte ondertussen de overdrukventilator om het gas uit de woning te krijgen.

Uiteindelijk heeft Stedin de zaak overgenomen en kon de brandweer retour. Waar het lek nu precies zat is nog onduidelijk.

Foto’s: Rens de Haan

Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (1) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (2) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (3) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (4) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (5) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (6) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (7) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (8) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (9) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (10) Gaslekkage 's-Gravenbroekseweg Reeuwijk (11)

Cookievoorkeuren wijzigen