Zevenhuizen – Een 18-jarige jongeman raakte gewond bij een steekincident op de Noordelijke Dwarsweg op zondag 22 november rond 00:30 uur. Het liep meerdere steekwonden op, maar raakte niet levensbedreigend gewond. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Het slachtoffer reed met drie vrienden op twee scooters over de Noordelijke Dwarsweg toen een auto voor hen tot stilstand kwam. Er volgde een vechtpartij tussen het de 18-jarige uit Waddinxveen en de drie of vier inzittenden van de auto. Het slachtoffer werd niet alleen geslagen, maar liep ook een aantal steekwonden op. De verdachten, allen lichtgetint, reden weg in hun auto, een grijze Skoda. Omdat niet duidelijk was hoe erg het slachtoffer gewond was werd een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De 18-jarige liep meerdere steekwonden op, maar het letsel bleek niet levensbedreigend. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden. Dit kan door 0900-8844 te bellen. Geeft u liever uw tip anoniem door? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Tekst: Politie

Steekincident ZHN] (1) Steekincident ZHN] (2) Steekincident ZHN] (3) Steekincident ZHN] (4) Steekincident ZHN] (5) Steekincident ZHN] (6) Steekincident ZHN] (7) Steekincident ZHN] (8) Steekincident ZHN] (9)

Cookievoorkeuren wijzigen