Leiden –  Vanmorgen  omstreeks 6:00 uur werden de  hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Haagweg met de Doctor Lelylaan in Leiden.

Ter plaatse had er een fikse aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Haagweg met de Doctor Lelykaan. De hulpdiensten schaalde het ongeval bij de eerste alarmering direct op naar middel hulpverlening. Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een beknelling waarop de brandweer al snel weer retour kon gaan. Twee personen raakten bij het ongeval gewond. Zij zijn met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar het exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

VKO LDN (1) VKO LDN (2) VKO LDN (3) VKO LDN (4) VKO LDN (5) VKO LDN (6) VKO LDN (7) VKO LDN (8) VKO LDN (9) VKO LDN (10) VKO LDN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen