Roelofarendsveen –  Vanmiddag omstreeks tien over twaalf werden politie, twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd voor een incident op de kruising van de Sotaweg met de Googermolenweg in Roelofarendsveen.

Ter plaatse bleek  dat een fietsster lelijk ten val was gekomen op haar hoofd en buiten kennis was. De toegesnelde ambulancedienst heeft samen met de bemanning van de traumahelikopter de vrouw gestabiliseerd waarna zij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De arts van de traumahelikopter ging niet mee naar het ziekenhuiis dus de traumaheli steeg weer op en ging retour naar de basis in Amsterdam. De politie heeft de fiets meegenomen, het verkeer op de Sotaweg was tijdens het incident gestremd.

Traumaheli RLN (2) Traumaheli RLN (3) Traumaheli RLN (5) Traumaheli RLN (6) Traumaheli RLN (8) Traumaheli RLN (9) Traumaheli RLN (10)

Cookievoorkeuren wijzigen