Gouderak – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand op de Essendreef in Gouderak. Ter plaatse was er flink wat rookontwikkeling zichtbaar.

De brandweer heeft de autoladder opgesteld en heeft de schoorsteen van bovenaf schoon en leeg kunnen krijgen.

Ook werd er een ambulance gealarmeerd. Ter plaatse hebben de ambulancemedewerkers een korte controle uitgevoerd in de woning waarna deze weer kon vertrekken. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Rens de Haan

Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (1) Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (2) Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (3) Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (4) Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (5) Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (6) Schoorsteenbrand Essendreef Gouderak (7)

Cookievoorkeuren wijzigen