Leiden – Vannacht omstreeks 0:35 uur werden  de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een melding van een voertuig te water aan de Haagse Schouwweg in Leiden.

Alle inzittenden van het voertuig wisten veilig, mede door de hulp van omstanders uit het water te komen. Ook de traumahelikopter is voor het incident gealarmeerd. Deze werd echter al snel gecanceld toen bleek dat er geen ernstig gewonden waren. Een persoon is uiteindelijk met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis, een ander persoon is door de politie meegenomen om op het bureau een verklaring af te leggen. Hoe de voertuig te water heeft kunnen raken is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Auto te water LDN (1) Auto te water LDN (2) Auto te water LDN (3) Auto te water LDN (4) Auto te water LDN (5) Auto te water LDN (6) Auto te water LDN (7) Auto te water LDN (8) Auto te water LDN (9) Auto te water LDN (10) Auto te water LDN (11)

 

Cookievoorkeuren wijzigen