Alphen aan den Rijn – Vanmorgen werden de ambulance en de brandweer van post Alphen aan den Rijn gevraagd om naar de kruising Burgemeester Bruin Slotsingel / President Kennedylaan te komen vanwege een ongeval met beknelling. Eenmaal ter plaatse was er van zware beknelling geen sprake. Er was wel veel schade aan beide auto’s die op de kruising met elkaar in aanraking waren gekomen.

Beide bestuurders waren al de auto uit, de brandweer heeft zich dan ook bezig gehouden met het opruimen van de brandstof die uit 1 van de auto’s
lekte. Eén bestuurder werd in de ambulance behandeld maar kon later zelf de spullen uit zijn auto halen. De andere bestuurster was flink overstuur en werd door de politie gerust gesteld. De politie nam ook een aantal getuigenverklaringen op. Hoe het ongeluk is gebeurd zal worden onderzocht, mogelijk is dat één automobilist een verkeerslicht over het hoofd heeft gezien.
Foto’s: Edwin Kasteleijns
Ongeval Alphen aan den Rijn (1) Ongeval Alphen aan den Rijn (2) Ongeval Alphen aan den Rijn (3) Ongeval Alphen aan den Rijn (4) Ongeval Alphen aan den Rijn (5) Ongeval Alphen aan den Rijn (6) Ongeval Alphen aan den Rijn (7) Ongeval Alphen aan den Rijn (8) Ongeval Alphen aan den Rijn (9) Ongeval Alphen aan den Rijn (10)

Cookievoorkeuren wijzigen