Leiden – Vroeg in de morgen werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water aan het Noordeinde in Leiden. Ter plaatse trof men een naakte vrouw aan die inderdaad in het water had gelegen.

De ambulancedienst heeft zich direct ontfermd over de vrouw die het inmiddels wel wat koud had. Een man die bij haar was kon niet voorkomen dat de vrouw het water in sprong. Nadat de vrouw in de ambulance was opgewarmd kon zij haar kleren weer aantrekken en haar toch, iets wat ontnuchterd, voortzetten.

Bij de politie gaf de vrouw aan dat het om een liefdesverklaring richting de man ging. Ze waren beide wel wat onder invloed. De brandweer kon onverrichter zaken retour.

Foto’s: Toon van der Poel

Persoon te water Leiden (1)

Persoon te water Leiden (2) Persoon te water Leiden (3) Persoon te water Leiden (4)

Persoon te water Leiden (5)

Cookievoorkeuren wijzigen