Haastrecht – Een rechercheteam van politie Haaglanden heeft woensdag opnieuw onderzoek gedaan naar de vermiste Alie Spruit. De 32-jarige vrouw verdween spoorloos in 1988. Ze vertrok op haar fiets na een ruzie met haar man en kwam nooit meer terug.

Omdat volgend jaar baggerwerkzaamheden zijn gepland door de provincie heeft de politie vandaag met sonar en andere apparatuur het water afgezocht. In 2013 werd ook al onderzoek verricht in en om de boerderij waar de vrouw heeft gewoond, dit leverde toen niets op. Of de zoekactie vandaag wel iets heeft opgeleverd is niet bekend.

Foto’s: Geert Kok

Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (1) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (2) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (3) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (4) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (5) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (6) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (7) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (8) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (9) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (10) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (11) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (12) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (13) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (14) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (15) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (16) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (17) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (18) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (19) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (20) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (21) Onderzoek naar vermiste Alie Spruit (22)

Cookievoorkeuren wijzigen