Noordwijkerhout – Maandagavond zijn omstreeks 19:55 uur twee ambulances, meerdere politie eenheden en het Mobiel Medisch Team (MMT), ingevlogen met de Lifeliner 1 uit Amsterdam, met spoed ter plaatse gekomen voor een incident in een stal aan de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Ter plaatse was er een meisje onder een paard terecht gekomen. De twee ambulances waren al snel ter plaatse waarna ze het slachtoffer snel medische hulp konden bieden. De Lifeliner 1 is geland op het weiland naast het incident. De arts en de verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team hebben het ambulancepersoneel geassisteerd bij de behandeling van het slachtoffer. Nadat het slachtoffer stabiel was is deze onder begeleiding van een arts van het Mobiel Medisch Team met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De Lifeliner 1 is vervolgens naar het LUMC gegaan om de arts weer op te halen. Hoe het incident precies kon gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen