Gouda – Zaterdagavond 14 november werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Poort in Gouda. Ter plaatse bleek een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

In de bocht, waar twee rijstroken de stad uit liggen, raakte de Peugeot in de slip, raakte de vangrail, stuurde terug richting de weg maar duwde daarbij een Ford Ka van de weg. De Ford kwam tussen de bosjes en tegen een boom tot stilstand.

Bestuurster van de Ford is naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de Peugeot is opgehaald door zijn vader.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Ongeval Goudse Poort Gouda (1) Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3) Ongeval Goudse Poort Gouda (4) Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7) Ongeval Goudse Poort Gouda (8)

Ongeval GDA (12) [112HM] Ongeval GDA (14) [112HM]

Ongeval Goudse Poort Gouda (9) Ongeval Goudse Poort Gouda (10) Ongeval Goudse Poort Gouda (11) Ongeval Goudse Poort Gouda (12)

Ongeval GDA (15) [112HM] Ongeval GDA (20) [112HM]

Ongeval Goudse Poort Gouda (13)

Cookievoorkeuren wijzigen