Oegstgeest – Vanmorgen zijn even over half elf de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een persoon te water aan de President Kennedylaan in Oegstgeest. Op locatie bleek een persoon aangetroffen te zijn in het water.

Brandweer duikers zijn direct het water ingegaan waarop zij het slachtoffer naar de kant hebben gebracht. Het ambulancepersoneel is direct de reanimatie gestart waarop het slachtoffer uiteindelijk onder politiebegeleiding is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe de persoon te water heeft kunnen raken is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar het incident.

Foto’s: Toon van der Poel & Koen Jongen – District 16

Persoon te water OGT (5)

Persoon te water OGT (2) Persoon te water OGT (3) Persoon te water OGT (4) Persoon te water OGT (5)Persoon te water Oegstgeest (1) Persoon te water Oegstgeest (2) Persoon te water Oegstgeest (3) Persoon te water Oegstgeest (4) Persoon te water Oegstgeest (5) Persoon te water Oegstgeest (6) Persoon te water Oegstgeest (7) Persoon te water Oegstgeest (8) Persoon te water Oegstgeest (9) Persoon te water Oegstgeest (10) Persoon te water Oegstgeest (11) Persoon te water Oegstgeest (12) Persoon te water Oegstgeest (13) Persoon te water Oegstgeest (14) Persoon te water Oegstgeest (15) Persoon te water Oegstgeest (16) Persoon te water Oegstgeest (17) Persoon te water Oegstgeest (18)

Cookievoorkeuren wijzigen