Noordwijk – Vrijdagmorgen 13 november is omstreeks 11:30 uur brand uitgebroken aan de voorzijde van een voertuig aan de Erasmusweg in Noordwijk. De brandweer en politie zijn met spoed ter plaatse gegaan.

Ter plaatse stond een voertuig in de brand dichtbij een woning. De brandweer heeft bij aankomst direct met twee stralen hogedruk de brand bestreden. Na een aanval was de brand onder controle. Het voertuig was nog wel op slot, nadat een raampje ingetikt was kon de brandweer de binnenkant van het voertuig ook nog blussen. Nadat alles onder controle was is de brandweer de wand waar het voertuig dichtbij stond gaan controleren of deze een dusdanig hoge temperatuur had om spullen te doen ontvlammen. Toen dit niet zo bleek werd het voertuig nageblust.

In de woning waar het voertuig dichtbij stond zaten ten tijden van de brand nog mensen, deze zijn uiteindelijk naar achter gevlucht. Het wrak zal door de berger worden geborgen. De auto is total loss

Foto’s: Menno PlugCookievoorkeuren wijzigen