Voorhout – Dat het vandaag vrijdag de dertiende is weten wij allemaal, een passagier in een voertuig waar de handrem van was vergeten had een wel erg natte vrijdag de dertiende, de auto waarin de passagier zat raakte namelijk te water. Politie, brandweer en ambulancedienst spoedde zich naar het incident.

De bestuurder van het voertuig was even wat gaan halen bij een naastgelegen bloemenhoekje, deze dacht dat de handrem op het voertuig stond, dit bleek niet het geval waarna de auto met passagier en al het water in rolde. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de passagier al was gered door een toevallige passant. Deze had de passagier op het droge weten te krijgen. Nadat dit bekend was geworden werden alle brandweervoertuigen geannuleerd en alle voertuigen ter plaatse konden retour. De passagier is door de ambulancedienst gecontroleerd maar deze kwam er met de schrik en een nat pak vanaf.

Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en geborgen.

Foto’s: Menno Plug
 

Cookievoorkeuren wijzigen