Leidschendam – Even voor half 1 ’s nachts heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A4 tussen Leiden en Leidschendam. Bij het ongeval waren in ieder geval twee auto’s en een vrachtwagen betrokken.

Bij het ongeval is helaas één persoon om het leven gekomen, een ander raakte gewond. Na het ongeval werd de weg afgesloten richting Den Haag. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht, welke voor ons nog onduidelijk is.

Foto’s: Toon van der Poel, Ruben van Essen en Donny Kooistra

Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (1) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (2) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (3) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (4) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (5) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (6) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (7) Dodelijk ongeval A4 Leidschendam (8)

Dodelijk ongeval A4 LSM (1)

Dodelijk ongeval A4 LSM (2)

Dodelijk ongeval A4 LSM (3)

Dodelijk ongeval A4 LSM (4)

Dodelijk ongeval A4 LSM (5)

Dodelijk ongeval A4 LSM (6)

Cookievoorkeuren wijzigen