Zevenhuizen -  De Politie en de Ambulancedienst werden omstreeks 05.50 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Bredeweg in Zevenhuizen.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s ter hoogte van de Intratuin.  De verkeers Ongevallen Analyse van de Politie is ter plaatse gekomen om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Een berger is ter plaatse gekomen en heeft de voertuigen geborgen. Één bestuurder was onder invloed en is gewond naar het ziekenhuis gebracht, ook is zijn rijbewijs ingevorderd en krijgt een proces-verbaal. Een ZOAB Cleaner is ter plaatse gekomen en heeft het wegdek gereinigd.  Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is echter niet bekend.

Rond 11.00 uur werd de weg weer vrijggegeven.

Foto’s: Sven Poeze

Ongeval ZHN (13) Ongeval ZHN (14)

Ongeval ZHN (1) Ongeval ZHN (2) Ongeval ZHN (3) Ongeval ZHN (4) Ongeval ZHN (5) Ongeval ZHN (6) Ongeval ZHN (7) Ongeval ZHN (8) Ongeval ZHN (9) Ongeval ZHN (10) Ongeval ZHN (11) Ongeval ZHN (12)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen