Alphen aan den Rijn – De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de N207 bij Alphen aan den Rijn. Ter plaatse bleek een vrachtwagen met puin te zijn gekanteld.

De ambulancedienst kwam ter plaatse maar hoefde uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis te vervoeren. Het ongeval leverde direct wel flinke vertragingen op.

De bergingsdienst kwam met meerdere voertuigen te plaatse en heeft de vrachtwagen weer vakkundig op zijn wielen gezet waarna de troep opgeruimd kon worden.

Foto’s: Dimitri Wisker

Vrachtwagen gekanteld (1) Vrachtwagen gekanteld (2) Vrachtwagen gekanteld (3) Vrachtwagen gekanteld (4) Vrachtwagen gekanteld (5) Vrachtwagen gekanteld (6) Vrachtwagen gekanteld (7) Vrachtwagen gekanteld (8) Vrachtwagen gekanteld (9) Vrachtwagen gekanteld (10) Vrachtwagen gekanteld (11) Vrachtwagen gekanteld (12) Vrachtwagen gekanteld (13) Vrachtwagen gekanteld (14) Vrachtwagen gekanteld (15) Vrachtwagen gekanteld (16) Vrachtwagen gekanteld (17) Vrachtwagen gekanteld (18) Vrachtwagen gekanteld (19) Vrachtwagen gekanteld (20) Vrachtwagen gekanteld (21) Vrachtwagen gekanteld (22) Vrachtwagen gekanteld (23) Vrachtwagen gekanteld (24) Vrachtwagen gekanteld (25) Vrachtwagen gekanteld (26) Vrachtwagen gekanteld (27) Vrachtwagen gekanteld (28)

Cookievoorkeuren wijzigen