Gouda – De hulpdiensten werden aan het einde van de avond gealarmeerd voor een ongeval met ‘bevrijding zwaar’ op de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Al snel waren drie brandweervoertuigen, 2 ambulances en meerdere politie-eenheden met spoed aanrijdend.

Ter plaatse bleek tot ieder zijn verbazing een auto een reclamebordje te hebben geschampt waarbij hele lichte schade ontstond. Van bevrijding of beknelling van een bestuurder was dan ook totaal geen sprake. De bestuurder is wel door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd maar dit is omdat zij achter het stuur onwel is geworden. Dit zou dan ook de reden van de aanrijding kunnen zijn.

Dat er van beknelling of bevrijding van het slachtoffer geen sprake was maakt de melding er helaas niet minder om. Helaas hebben wij vernomen dat de toestand van mevrouw niet goed is.

De schade van de auto was zo nihil dat deze door de politie zelf meegenomen kon worden.

Foto’s: Rens de Haan

'Beknelling' bij ongeval in Gouda (1) 'Beknelling' bij ongeval in Gouda (2) 'Beknelling' bij ongeval in Gouda (3) 'Beknelling' bij ongeval in Gouda (4) 'Beknelling' bij ongeval in Gouda (5) 'Beknelling' bij ongeval in Gouda (6) 'Beknelling' bij ongeval in Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen