Gouda – Deze avond werd de brandweer van post Gouda Gealarmeerd voor een woningbrand op de Vossiusstraat in Gouda, niet veel later werd ook de ambulancedienst gealarmeerd.

Toen de brandweer ter plaatse kwam heeft zij meteen een binnenaanval gedaan. Een lamp welke op een matras lag vatte vlam waarna het matras in brand vloog. De bewoners hebben zelf de brand geprobeerd te blussen maar dit was tevergeefs. De ambulancedienst heeft de bewoners gecontroleerd op rookinhalatie, niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Het matras is naar buiten gebracht waarna deze nageblust is. Door de brand ontstond er veel rookontwikkeling in de woning, de brandweer heeft deze verdreven met een overdrukventilator waarna de brandweer retour post kon.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0001 (Kopie) DSC_0002 (Kopie) DSC_0004 (Kopie) DSC_0010 (Kopie) DSC_0011 (Kopie) DSC_0013 (Kopie) DSC_0015 (Kopie) DSC_0017 (Kopie) DSC_0019 (Kopie) DSC_0021 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen