Lansingerland – Op zondagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Voorlaan in Kruisweg. In eerste instantie werd alleen de ambulancedienst gealarmeerd, maar later ook brandweer voor de  melding van een beknelling.

De aanrijding had plaatsgevonden op de kruising met de Dwarslaan. Eén van de bestuurders zou bekneld zitten, maar dit bleek niet zo te zijn. Wel hebben de brandweerlieden de ambulance geassisteerd. Nadat de man in de ambulance lag, ging de brandweer terug naar de kazerne.

De kruising was enige tijd afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend; de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Voorlaan Kruisweg 01 Ongeval Voorlaan Kruisweg 02 Ongeval Voorlaan Kruisweg 03 Ongeval Voorlaan Kruisweg 04 Ongeval Voorlaan Kruisweg 05 Ongeval Voorlaan Kruisweg 06 Ongeval Voorlaan Kruisweg 07 Ongeval Voorlaan Kruisweg 08

Cookievoorkeuren wijzigen