Lisse – Zaterdagavond zijn omstreeks 21:15 uur twee ambulances, meerdere politie eenheden en het Mobiel Medisch Team (MMT), ingevlogen met de Lifeliner 1, met spoed ter plaatse gekomen voor een flinke aanrijding tussen een auto en een fietser op de Heereweg in Lisse.

Nabij het politiebureau aan de Heereweg in Lisse had een flinke aanrijding tussen een auto en een fietser plaatsgevonden. De fietser is door de automobilist geschept, belandde vervolgens op de voorruit en kwam ten val op het asfalt. De twee ter plaatse gekomen ambulances hebben het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met spoed naar de plaats zijn gereden waar ze een Rendez Vous (een ontmoeting van beide) hadden afgesproken met het MMT. Het MMT landde met de Lifeliner 1 nabij de 2e Poellaan in kruising met de Heereweg. Een arts van het MMT is in de ambulance gestapt om het slachtoffer te behandelen, hierna vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis. De Lifeliner 1 is vervolgens naar het ziekenhuis gevlogen om de arts op te halen.

De verkeersongevallenanalysedienst (VOA) is ter plaatse gekomen om de aanrijding te onderzoeken. De Heereweg in Lisse was ten tijden van het ongeval en ten tijden van de Rendez Vous deels afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Menno Plug
Cookievoorkeuren wijzigen