Waddinxveen – De brandweer van post Waddinxveen werd aan het einde van de middag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Kerkweg-Oost in deze plaats. Ter plaatse bleek het voertuig op de nabij gelegen Stationsstraat te staan.

Tijdens het rijden vloog de auto ineens in brand. De geschrokken bestuurder zette zijn voertuig aan de kant en belde de brandweer. Hoewel deze razendsnel ter plaatse was kon men niet meer voorkomen dat de auto ernstig door het vuur beschadigd raakte.

De brand was snel onder controle maar het voertuig kon niet meer gered worden. De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk een technisch mankement.

Overigens kwam zelfs de politiehelikopter nog even meekijken bij het incident.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (1) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (2) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (3) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (4) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (5) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (6) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (7) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (8) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (9) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (10) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (11) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (12) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (13) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (14) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (15) Voertuigbrand Stationsstraat Waddinxveen (16)

Cookievoorkeuren wijzigen