Leiden –  De hulpdiensten werden omstreeks 15 : 35 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie op de Diamantlaan in Leiden.

Ook de komst van het Mobiel Medische Team was gewenst.  De traumahelikopter is geland in de omgeving van de incidentlocatie.  Alle inspanningen van de hulpdiensten mochten helaas niet baten, het slachtoffer is ter plaatse overleden. De traumahelikopter is hierop weer  retour gegaan naar de basis.

112HM wenst alle nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

Foto’s : Foto’s: Koen Jongen / District 16Medische Noodsitatie (17) Medische Noodsitatie (18) Medische Noodsitatie (20) Medische Noodsitatie (21) Medische Noodsitatie (22) Medische Noodsitatie (23) Medische Noodsitatie (29) Medische Noodsitatie (37) Medische Noodsitatie (41) Medische Noodsitatie (43)

Cookievoorkeuren wijzigen