Noordwijk РDe brandweer van Noordwijk is dinsdagnacht omstreeks kwart voor ̩̩n met spoed opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Jacques Urlusstraat in Noordwijk.

Ter plaatse was de politie al bezig met het omroepen om de auto’s, welke om de brandende auto heen stonden, weg te halen. De bewoners gaven snel gehoor en haalde hun auto weg. Na aankomst van de brandweer is de brandende auto met een straal hoge druk geblust.

Echter was dit niet een ‘gewone’ autobrand. Op de plaats zijn attributen gevonden welke duiden op het moedwillig in de brand steken van dit voertuig. Aan de woning waar het voertuig voor geparkeerd stond hingen ook camera’s, de dader heeft de draden van deze camera’s doorgesneden waardoor de camera’s buiten gebruik raakten. De politie heeft de auto laten bergen voor technisch onderzoek.

Mocht u iets verdachts gezien hebben in de nacht van dinsdag op woensdag kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844

Foto’s: Menno Plug
Cookievoorkeuren wijzigen