Noordwijk – Dinsdagmiddag 3 november werden twee ambulances, meerdere politie eenheden en het Traumateam met de Lifeliner 1 uit Amsterdam met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Langevelderslag in Noordwijk.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse waarna ze het slachtoffer eerste hulp konden bieden. Een motorrijder is tijdens het rijden uit de bocht gevlogen. Hij is vervolgens een deel mul zand ingereden waarna hij met zijn motor in de bosjes belandde. Het traumateam is met de Lifeliner 1 nabij het incident op een parkeerplaats geland. Het traumateam is vervolgens opgehaald door de politie en naar het incident gebracht. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was werd deze onder begeleiding van een arts van het traumateam met spoed naar het ziekenhuis in Leiden gebracht.

De Lifeliner 1 is vervolgens opgestegen om de arts bij het ziekenhuis op te halen. De verkeersdienst van de politie gaat het ongeval onderzoeken. Langevelderslag was ten tijden van het ongeval deels afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Menno Plug
Cookievoorkeuren wijzigen