Noordwijk – Maandagochtend 2 november is er door een gesprongen waterleiding een flinke schade ontstaan in een kledingwinkel.

De brandweer werd omstreeks elf uur opgeroepen voor een wateroverlast in de kledingwinkel. Ter plaatse bleek dat er snachts een waterleiding in het bovengelegen appartement was gesprongen. Deze heeft onder andere de kelder en de winkel onder water gezet. De brandweer heeft de kelder leeggepompt en de vloer van de winkel watervrij gemaakt. De kelders van de naastgelegen woningen stonden ook onder water, deze zijn door de brandweer leeggezogen. Echter kon niet meer voorkomen worden dat de kleding in de winkel, de kelder van de winkel en de kelders van de naastgelegen woningen schade opliepen.

In de winkel was het plafond volledig doorweekt, evenals flink wat kleding. De meeste spullen in de kelder zijn gered, maar de volledige kelder van de winkel stond onder water dus hier is wel schade ontstaan. De stroom is voor de veiligheid uitgeschakeld. De meterkast zal vervangen moeten worden. Een schade expert zal de exacte schade moeten bepalen.

Foto’s: Menno Plug


Cookievoorkeuren wijzigen