Leiden – Vanmiddag omstreeks 15:20 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Europaweg – N206 bij Leiden. Aldaar had een kettingbotsing met 12 voertuigen plaatsgevonden. Alle voertuigen raakten bij het ongeval beschadigd, waarvan vier voertuigen zwaar beschadigd.

Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door ernst van het ongeval kwamen vier ambulances, een Officier van Dienst Geneeskundig en diverse politie-eenheden ter plaatse om te assisteren. Door het ongeval is de Europaweg – N206 bij Leiden in beide richtingen afgesloten geweest voor al het verkeer. Het verkeer ondervond hierdoor grote hinder, en hierdoor ontstonden ook al snel files.

Foto’s: Koen Jongen / District 16

Ongeval Leiden (1) Ongeval Leiden (2) Ongeval Leiden (3) Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5) Ongeval Leiden (6) Ongeval Leiden (7) Ongeval Leiden (8) Ongeval Leiden (9) Ongeval Leiden (10)

 

Cookievoorkeuren wijzigen