Ter Aar- Vanochtend werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval bij een bedrijf aan de Hertog van Beijerenstraat in Ter Aar. Ook werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd ter medische assistentie en kwam met de lifeliner ter plaatse.

Ter plaatse was er iemand van nog onbekende hoogte naar beneden gevallen. Na behandeling van de toegesnelde hulpverleners is het slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegegaan naar het ziekenhuis en kon weer terug vliegen naar de basis. Over de oorzaak van het ongeval is bij ons niks bekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

DSC_0923 (Kopie) DSC_0929 (Kopie) DSC_0930 (Kopie) DSC_0934 (Kopie) DSC_0939 (Kopie) DSC_0942 (Kopie) DSC_0946 (Kopie) DSC_0949 (Kopie) DSC_0957 (Kopie)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen