Bergambacht – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de kruising van de Pleinstraat met de Hoofdstraat in Bergambacht. Ter plaatse bleek een fietsster te zijn aangereden door een automobilist.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de vrouw gestabiliseerd en uiteindelijk met ten minste hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de gegevens van beide partijen opgenomen en op een later tijdstip zal naar de schadeafhandeling gekeken worden.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (1) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (2) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (3) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (4) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (5) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (6) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (7) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (8) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (9) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (10) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (11) Ongeval Hoofdstraat Bergambacht (12)

Cookievoorkeuren wijzigen