Gouda – De brandweer oefent vaak op incidenten waarbij water betrokken is. Dat wil zeggen: Bijvoorbeeld persoon te water en voertuig te water. Zo ook vandaag maar een tikkeltje anders als normaal. Vandaag oefende men persoon te water vanaf een boot.

Ook goed om dit eens te oefenen. Vandaag werd het ietsje makkelijker omdat het ‘slachtoffer’ bleef drijven terwijl deze had moeten zinken maar desalniettemin was het weer een leerzame oefening voor de brandweer.

Meteen kregen wij de gelegenheid om dit is van bovenaf op beeld te zetten.

Foto’s: Rens de Haan

Duikoefening Gouda (1) Duikoefening Gouda (2) Duikoefening Gouda (3) Duikoefening Gouda (4) Duikoefening Gouda (5) Duikoefening Gouda (6) Duikoefening Gouda (7) Duikoefening Gouda (8) Duikoefening Gouda (9) Duikoefening Gouda (10) Duikoefening Gouda (11) Duikoefening Gouda (12) Duikoefening Gouda (13) Duikoefening Gouda (14) Duikoefening Gouda (15) Duikoefening Gouda (16) Duikoefening Gouda (17) Duikoefening Gouda (18) Duikoefening Gouda (19) Duikoefening Gouda (20) Duikoefening Gouda (21)

Cookievoorkeuren wijzigen