Waddinxveen –  De tankautospuiten van brandweer Moordrecht en Zevenhuizen en de autoladder van Gouda werden vanmiddag omstreeks 12.50 uur gealarmeerd voor een brand bij Lekkerland op de Distributieweg in Waddinxveen.

Ter plaatse stonden er achter in de grote hal twee koelinstallaties in brand.  De brandweer heeft eerst een plan van aanpak gemaakt en daarna de brand geblust.  De autoladder werd opgesteld om op het dak te kijken. Ten tijde van de brand is het gehele pand ontruimd geweest, het personeel dat aan het werk was werden opgevangen op het parkeerterrein.  De brandweer kon rond 16:00 uur retour kazerne. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is echter niet bekend.

Foto’s : Sven Poeze

Brand Lekkerland WDN (1) Brand Lekkerland WDN (3) Brand Lekkerland WDN (6) Brand Lekkerland WDN (7) Brand Lekkerland WDN (9) Brand Lekkerland WDN (10) Brand Lekkerland WDN (11) Brand Lekkerland WDN (12)

Cookievoorkeuren wijzigen