Noordwijk – Vannacht zijn er door de politie twee mannen opgepakt wegens diefstal op een nog onbekende plaats. Een van de mannen draaide in de politiewagen volledig door waarna de politie genoodzaakt was de man uit de wagen te halen.

De politie heeft de man na zijn agressiviteit in de politiewagen op het Rederijkersplein uit het voertuig gehaald. De man ging tekeer en slingerde verschillende negatieve opmerkingen naar de agenten toe. De man is door de politie tegen de grond aan gewerkt om een poging te doen om hem rustig te krijgen, echter bleek dit moeilijker dan gedacht want dit lukte totaal niet. Een opgeroepen ambulance is ter plaatse gekomen, waarvoor is nog onbekend. De man werd, na wat gepraat met de ambulanciers, wonder boven wonder rustiger en liep de ambulance in. Na een onderzoek is besloten de man te vervoeren naar het politiebureau in Leiden aan de Langegracht waar een hulpofficier voor de man klaar staat.

De tweede verdachte is rustig afgevoerd naar het politiebureau. De andere verdachte zou mogelijk onder invloed zijn van verdovende middelen en alcoholische drank waardoor de man zo agressief reageerde. De man kan zijn roes in ieder geval uitslapen in een politiecel in Leiden.

Foto’s: Menno Plug
Video: Menno Plug (Volgt)


Cookievoorkeuren wijzigen