Gouda - Dinsdagavond tegen 23:00 werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de kruising Goudse Poort met de Burgemeester van Reenensingel. Al snel werd ook de brandweer erbij geroepen voor een voertuigbrand.

Het bleek niet bij de Goudse Poort maar een flink stuk verderop, in een bocht tussen de Burgemeester Mijssingel en de Willem Barentszlaan. Aldaar was een auto in de berm terecht gekomen, raakte daarbij een beton blok om vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand te komen. De auto raakte zwaar beschadigd.

In ieder geval één inzittende is nagekeken door het ambulancepersoneel maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Ook van brand bleek geen sprake waarna de brandweer al snel retour kon.

De Burgemeester van Reenensingel werd vanaf de Burgemeester Mijssingel enige tijd afgesloten. Een berger heeft het voertuig opgetakeld en afgevoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel, Franklin Coenen & Menno Plug

Ongeval GDA (1) [112HM]DSC_0030 (Kopie) Ongeval GDA (2) [112HM]DSC_0032 (Kopie) Ongeval GDA (16) [112HM] Ongeval GDA (19) [112HM] Ongeval GDA (21) [112HM]DSC_0042 (Kopie)DSC_0043 (Kopie) Ongeval GDA (24) [112HM]DSC_0034 (Kopie)DSC_0039 (Kopie)DSC_0050 (Kopie)Ongeval GDA (25) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen