Gouda - Vanmiddag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een ongeval op de Graaf Florisweg in kruising met de Bodegraafsestraatweg in Gouda. Op deze rotonde bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en vrachtwagen.

De fietser reed over de rotonde op het fietspad en werd door de afslaande vuilniswagen over het hoofd gezien. De fietser kwam ten val waarbij deze gewond raakte. Omstanders schoten te hulp waarna korte tijd later het ambulancepersoneel dit overnam. Het slachtoffer is gestabiliseerd en enige tijd later met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd.

De vuilniswagen was doorgereden naar de eerst volgende zijstraat en werd daar aan de kant gezet. De Bodegraafsestraatweg richting de Thorbeckelaan is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (1) [112HM] Ongeval GDA (2) [112HM] Ongeval GDA (3) [112HM] Ongeval GDA (4) [112HM] Ongeval GDA (7) [112HM] Ongeval GDA (13) [112HM] Ongeval GDA (15) [112HM] Ongeval GDA (16) [112HM] Ongeval GDA (18) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen