Permalink voor ingesloten afbeelding

Mededeling:

Beste bezoeker, wellicht was het u al opgevallen maar soms zijn foto’s niet zichtbaar. In plaats daarvan staan er alleen maar rare linkjes. Dit komt door een storing die wij hebben in de foto-database. Een storing is op zich niet zo erg, zolang je de oplossing maar binnen handbereik hebt en die hebben we nou net even niet. Kortom: Duurt iets langer als verwacht. Dit heeft ook als resultaat dat we even geen nieuwe berichten online zetten.

Geen paniek, we zijn er namelijk wel hard mee bezig en hebben zo maar het idee dat het morgen weer werkt, zo niet, lees voorgaande regel morgen nog eens ­čśë

U hoort van ons!

Update: We hopen maandag de problemen echt opgelost te hebben. Probleem zit helaas dieper dan we hoopten. Excuses voor het ongemak.

 

Cookievoorkeuren wijzigen