Boskoop - Vanavond kort na 21:00 werden brandweer Boskoop en de autoladder van brandweer Alphen a/d Rijn zonder spoed opgeroepen voor een nacontrole brand (schoorsteen) aan het Laag Boskoop in Boskoop.

De bewoners vertrouwden het niet en belde de hulpdiensten. De brandweer kwam ter plaatse en zijn op onderzoek uitgegaan. Al snel bleek dat de schoorsteen bovenin erg heet was waarna de autoladder werd ingezet en er een kleine hoeveelheid water in de schoorsteen werd gespoten. Hierna is men begonnen met het ragen van de schoorsteen. Hierbij kwam veel rook vrij.

Na ongeveer drie kwartier was de brand uit en kon de brandweer inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel 

Schoorsteenbrand BKP (3) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (6) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (7) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (12) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (19) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (20) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (25) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (28) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (31) [112HM] Schoorsteenbrand BKP (36) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen