Waddinxveen – De brandweer van post Waddinxveen werd halverwege de avond gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Noordstaring. De voorkant van een personenauto bleek in lichterlaaie te staan.

De brand was snel onder controle. Een andere auto, die ernaast stond geparkeerd, is weggereden en gecontroleerd. Deze had lichte schade door het vuur. De politie was in grote getale aanwezig en zal de zaak onderzoeken.

Foto’s: Rob de Jong, Lars van der Toorn & Franklin Coenen
Video: Patrick Terlingen & Lars van der Toorn

Autobrand Noordstaring WDN (1) Autobrand Noordstaring WDN (2) Autobrand Noordstaring WDN (3) Autobrand Noordstaring WDN (4) Autobrand Noordstaring WDN (5) Autobrand Noordstaring WDN (6) Autobrand Noordstaring WDN (7) Autobrand Noordstaring WDN (8) Autobrand Noordstaring WDN (9) Autobrand Noordstaring WDN (10) Autobrand Noordstaring WDN (11) Autobrand Noordstaring WDN (12) Autobrand Noordstaring WDN (13) Autobrand Noordstaring WDN (14)Voertuigbrand Noorstaring WDN FC (1) Voertuigbrand Noorstaring WDN FC (2) Autobrand Noordstaring WDN (15) Autobrand Noordstaring WDN (16)Voertuigbrand Noordstaring WDN LT (1) Voertuigbrand Noordstaring WDN LT (2) Voertuigbrand Noordstaring WDN LT (3) Voertuigbrand Noordstaring WDN LT (4) Voertuigbrand Noordstaring WDN LT (5) Voertuigbrand Noordstaring WDN LT (6) Autobrand Noordstaring WDN (17) Autobrand Noordstaring WDN (18) Autobrand Noordstaring WDN (19)

Cookievoorkeuren wijzigen