Oegstgeest – Even na 8 uur ’s ochtends is er brand uitgebroken in een woning aan de Schoutenburgstraat in Oegstgeest. Het bleek te gaan om een uitslaande brand en de brandweer schaalde al snel op naar middelbrand.

De bewoonster had zich al in veiligheid gebracht, maar werd wel met lichte verwondingen ter controle naar een ziekenhuis vervoerd. De brandweer kon niks zeggen over de toedracht van de brand, alleen dat de vrouw op dat moment in de keuken stond. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe het vuur is ontstaan. De woning is zo goed als verwoest.

Foto’s: Toon van der Poel

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (1)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (2)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (3)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (4)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (5)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (6)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (7)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (8)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (9)

Middelbrand Schoutenburgstraat OGT (10)

 

Cookievoorkeuren wijzigen