Voorschoten – Vanavond zijn diverse politie-eenheden ter plaatse gegaan naar de Rouboslaan in Voorschoten. Midden op de Rouboslaan stond een witte Audi met knipperlichten aan.

De Politie Persvoorlichting kon ons vertellen dat de politie een melding had gekregen dat er mogelijk zou zijn ingebroken in een voertuig. Ter plaatse was te zien dat het om een auto met een CD kenteken ging. Het zou dus een auto betreffen van Corps Diplomatique. De politie heeft ter plaatse een afzetting gemaakt en de Rouboslaan was dan ook afgesloten voor al het verkeer.

De politie zegt morgen met meer informatie te komen door middel van een persbericht. Meer informatie omtrent dit incident volgt dus!

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Verdachte situatie (1) Verdachte situatie (2) Verdachte situatie (3) Verdachte situatie (4) Verdachte situatie (5) Verdachte situatie (6) Verdachte situatie (7) Verdachte situatie (8) Verdachte situatie (9) Verdachte situatie (10) Verdachte situatie (11) Verdachte situatie (12) Verdachte situatie (13) Verdachte situatie (14) Verdachte situatie (15) Verdachte situatie (16) Verdachte situatie (17) Verdachte situatie (18) Verdachte situatie (19) Verdachte situatie (20) Verdachte situatie (21) Verdachte situatie (22)

Cookievoorkeuren wijzigen