Vanmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg A4 L bij Hoofddorp. Naast de hulpdiensten van Kennemerland werden ook die uit Hollands Midden ter plaatse gevraagd.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden op de afrit Den Ruygen Hoek bij het brugrestaurant. In eerste instantie werden ook de brandweer van Hoofddorp, Roelofarendsveen en het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Hun inzet bleek uiteindelijk niet nodig waarop zij weer retour zijn gegaan. Beide inzittenden raakten niet gewond en kwamen wonder boven wonder met de schrik vrij. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s: District 16 – Koen Jongen

Ongeval A4 Hoofddorp (1) Ongeval A4 Hoofddorp (2) Ongeval A4 Hoofddorp (3) Ongeval A4 Hoofddorp (4) Ongeval A4 Hoofddorp (5) Ongeval A4 Hoofddorp (6) Ongeval A4 Hoofddorp (7) Ongeval A4 Hoofddorp (8) Ongeval A4 Hoofddorp (9) Ongeval A4 Hoofddorp (10) Ongeval A4 Hoofddorp (11) Ongeval A4 Hoofddorp (12) Ongeval A4 Hoofddorp (13) Ongeval A4 Hoofddorp (14)

Cookievoorkeuren wijzigen