Stolwijk – De brandweer van post Stolwijk werd in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Kievitslaan. Ter plaatse bleek het voertuig volledig in brand te staan en waren de vlammen van ver al te zien.

De brandweer is razendsnel begonnen met blussen en nog geen kwartier na de melding was de brand al nagenoeg uit. Toch kon de brandweer niet voorkomen dat het voertuig geheel uitbrandde en zonder enige twijfel als total loss zal moeten worden verklaard.

De politie doet onderzoek naar de brand. Of dit een natuurlijke oorzaak heeft of dat er brandstichting in het spel is, is nog onbekend. Getuigen worden dan ook verzocht om zich te melden op: 0900-8844.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (1) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (2) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (3) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (4) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (5) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (6) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (7) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (8) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (9) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (10) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (11) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (12) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (13) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (14) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (15) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (16) Voertuigbrand Kievitslaan Stolwijk (17)

Cookievoorkeuren wijzigen