Leiderdorp – Vanmiddag zijn de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Engelendaal met de Persant Snoepweg in Leiderdorp.

Ter plaatse had een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Bij het ongeval is een oudere dame gecontroleerd door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, zij hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. De bestuurster van het andere voertuig kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Omdat het ongeval op een groot kruispunt plaatsvond zijn meerdere politie voertuigen ter plaatse gekomen. Ondanks het ongeval kon het verkeer wel verder rijden. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

LDP Ongeval (1) LDP Ongeval (2) LDP Ongeval (3) LDP Ongeval (4) LDP Ongeval (5) LDP Ongeval (6) LDP Ongeval (7) LDP Ongeval (8) LDP Ongeval (9)

Cookievoorkeuren wijzigen